Print this page
ТАKМИЧАРИ ИЗ СРБИЈЕ УСKОРО НА ВЕЛИKОМ ТУРНИРУ У ТУРСKОЈ

На недавно одржаном јубиларном 10. Викенду спорта у Новом Бечеју, као и сваке године, запажен је био наступ такмичара у кунгфу вушу дисциплинама које организује новобечејски Kлуб борилачких спортова „Јединство“.

Према речима Раденка Тадић, председника и тренера клуба, али и генералног секретара Српског кунгфу вушу савеза који своје седиште има управо у Новом Бечеју, гостујући спортски клубови били су више него задовољни организацијом целе манифестације, а бенефити тога су многоструки, јер су најавили свој поновни долазак.

Тадић је недавно боравио у Швајцарској где је одржан конгрес поводом оснивања нове европске федерације као значајне карике за развој кунгфу вушу спорта у Европи.

Утицај који Српски кунгфу вушу савез има у свету резултовао је подршком која ће бити реализована у августу, а у питању је учешће српских такмичара на великом турниру у турском граду Едирне.






Read 1468 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…