Print this page
ОГЊЕН ТАДИЋ МЛАДА НАДА АТЛЕТИKЕ

На недавно одржаном Отвореном појединачном првенству Војводине у атлетици у Сремској Митровици општина Нови Бечеј у категорији пионира имала је једног представника у трци на 200 метара.

Наиме, Огњен Тадић из Новог Бечеја, иначе, члан Атлетског клуба „Банат“ из Зрењанина био је десети у укупном пласману, односно други у својој старосној доби. С обзиром да је Огњену, иначе фубалеру новобечејског „Јединства“, ово тек друга званична трка у животу, видно је да је таленат за атлетику и те како присутан, сматра дугогодишњи тренер и спортски стручњак, Раденко Тадић, иначе, Огњенов отац. Према његовим речима, свако дете се може пронаћи у неком од спортова, у складу са својим таленатима и предиспозицијама.

Своје утиске са одржаног првенства Војводине, поделио је са нама и млади Огњен Тадић. Он је овом приликом објаснио и зашто је одлучио да тренира фудбал, односно како се нашао у атлетици.






Read 390 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…