Print this page
ПОДРШKА СПОРТСKИМ KЛУБОВИМА ИЗ САМОДОПРИНОСА И БУЏЕТА ОПШТИНЕ И У 2020.

На основу Одлуке о додели средстава за реализацију годишњих програма у области спорта изабраним носиоцима на територији МЗ Нови Бечеј за 2020. годину, председник Савета МЗ Нови Бечеј, Миленко Гарчев, потписао је уговоре о додели поменутих средстава заједно са представницима спортских удружења и клубова.

Средства за укупно тринаест спортских клубова на територији МЗ Нови Бечеј обезбеђена су из месног самодоприноса, истиче Гарчев и најављује да се још увек не зна како ће се клубови финансирати следеће године, с обзиром да самодоприноса неће бити.

Више о томе сазнајте у видео прилогу!

Средства из месних самодоприноса у насељеним местима општине Нови Бечеј обвезбеђена су за још осам спортских клубова, док је средства за реализацију годишњих програма у области спорта обезбедила и општина Нови Бечеј за укупно 21 клуб.

Одлуке о додели средства са списковима спортских клубова и тачним износима који су одобрени овом приликом налазе се на сајту општине Нови Бечеј, као и на огласним таблама месних зајендица у свим насељеним местима општине.






Read 3041 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…