Print this page
ПОБЕДОМ НАД „МЕТАЛЦЕМ KОЛОРАДО“ „ТИСА“ ЗАУЗЕЛА ТРОН

У последњој утакмици 9. кола Друге футсал лиге Србије, у крцатој дворани Спортско рекреативног центра „Јединство“ у Новом Бечеју,  копља су укрстили футсалери „Тисе“ и „Металца Kолорадо“ из Горњег Милановца.

„Тиса“ прва долази до вођства головима Целина у 3. и Томчића у 7. Минуту, да би гости резултат поравнали на 2:2 преко Николића у 9. и 10. минуту утакмице. Само 3 минута касније, Томчић својим другим голом доводи до предности домаћина од 3:2 што остаје резултат са којим играчи одлазе на одмор. У 2. минуту другог полувремена, Николић својим 3. голом поново смањује резултатски заостатак да би играчи домаћег тима серијом голова које постижу Виновић у 27. ,Томчић у 28. , Губеринић у 29. и 32. , Чичић у 34. и Томић у 36. минуту уписују убедљиву победу резултатом 9:3 што их доводи на чело табеле Друге футсал лиге Србије.

Наредни противник Kлуба малог фудбала „Тиса“, екипа „Зуфа“ из Бујановца са освојених 15 бодова тренутно заузима 6. место на табели Друге футсал лиге Србије.

 






Read 1192 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…