Print this page
ПОЧЕО ПРИХВАТ ПЛОВИЛА У НОВОБЕЧЕЈСKОЈ МАРИНИ

Власници пловила у градској марини на обали Тисе у Новом Бечеју од данас у просторијама Месне заједнице Нови Бечеј могу уплатити овогодишње накнаде за прихват пловила који ће бити организован од 8. маја до 8. октобра ове године.

Према речима секретара МЗ Нови Бечеј, Мирослава Мацуре, уплате накнада за старе кориснике трајаће до краја месеца. Он се овом приликом, такође, осврнуо и на оне власнике пловила који немају своје место у марини, али и на новости које доноси летња сезона купања, пре свега, на делу градске плаже у Новом Бечеју.

Kада је висина накнада за прихват пловила у питању, грађани ће ове године за своје место у новобечејској марини морати да издвоје следеће износе: за сплав који заузима три алке за привезиште - 12 хиљада динара, за сплав који заузима три алке за привезиште уз коришћење прикључка за струју - 14 хиљада динара, за сплав који заузима више од три алке за привезиште - 6 хиљада динара за сваку наредну алку, за чамац који заузима једну алку за привезиште, односно за чамац уз сплав - по 6 хиљада динара.

Лица која накнаду за коришћење марине у 2023. години уплате до 20. маја имају право да задрже своја прошлогодишња места. Лица која су користила марину на Тиси за привез својих пловила у току прошле године, а нису измирила своја дуговања, губе право да задрже свој пршлогодишњи вез на приобаљу у овој години, упозоравају из МЗ Нови Бечеј.






Read 438 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…