Print this page
ЗНАЧАЈНА ДОНАЦИЈА ДОМУ ЗДРАВЉА

Представници Српско-америчке медицинске асоцијација посетили су данас Дом здравља у Новом Бечеју коме су недавно донирали дефибрилатор , електромедицински уређај који се користи као средство прве помоћи код срчаног удара и других поремећаја ритма вредан 812.000 динара.

По речима члана ове организације, Зорана Младеновића, ово непрофитно удружење основано је 2009. године и до сада су кроз више од 40 пројеката у здравствене установе у Србији и Републици Српској уложили готово милион америчких долара.

Донација је спроведена на иницијативу запослених у Дому здравља Нови Бечеј, што представља почетак дуге и успешне сарадње у будућности, оценио је Младеновић.

Kолико је овај савремени уређај значајан за правовремено и адекватно пружање помоћи пацијентима, истакла је и др Мирјана Миљевић, начелница Службе опште медицине у овој здравственој установи.

Управа Дома здравља најавила је наставак сарадње са поменутом организацијом кроз различите пројекте који ће бити спроведени по приоритету, у складу са потребама установе.






Read 441 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…