Print this page
ПРОЛЕЋНЕ АКТИВНОСТИ ОД СРЕДИНЕ АПРИЛА

Месна заједница Нови Бечеј и ове године, према устаљеној пракси, планира спровођење својих редновних активности на уређењу насељеног места.

Према речима секретара Савета МЗ Нови Бечеј, Мирослава Мацуре и ове године пролећне активности свој старт имаће средином априла, када званично креће, најпре, сезона кошења зелених површина, али и одржавања дечјих игралишта. Такође, пролећни дани резервисани су и за уређење приобаља реке Тисе, где је за овогодишњу сезону одржавања истог, која почиње маја, а завршава се октобра, предвиђено и неколико новина, потврдио је Мирослав Мацура. Он се посебно осврнуо и на редовно годишње чишћење саме обале од нагомиланог биљног и другог отпада.

Мацура је и ове године апеловао на све грађане који у новобечејској марини имају привезишта за своја пловила, да уклоне аутомобилске и тракторске гуме са истих, како би допринели уређењу, али и изгледу саме обале Тисе.






Read 573 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…