Print this page
ВЕЋНИЦИ УТВРДИЛИ ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О УТВРЂИВАЊУ ПРОСЕЧНИХ ЦЕНА КВАДРАТНОГ МЕТРА

У Свечаној сали у згради Општине одржана је 62. седница Општинског већа општине Нови Бечеј на којој је разматрано укупно 13 тачака из утврђеног дневног реда.

Након усвајања записника са претходне две седнице, чланови Општинског већа утврдили су Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету опшине Нови Бечеј за 2022. годину.

Овом приликом утврђен је и предлог Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2023. годину на територији општине Нови Бечеј.

Поред ових, утврђени су и предлози Одлука о привременом одређивању надлежног органа за заштиту имовинских права и интереса општине Нови Бечеј, предлог Решења о отуђењу непокретности из јавне својине општине, као и Предлог Извештаја о приходима и расходима буџета општине за период од 1. јануара до 30. септембра текуће године.

Такође, утврђен је Предлог Одлуке о изменама и допунама одлуке о сталним манифестацијама од значаја, а донета су и Решења о давању сагласности на Извештаје о спровођењу манифестација „Великогоспојински дани“, као и за Дане села Ново Милошево, Кумане и Бочар.

 

Read 473 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…