Print this page
РАСПИСАН НОВИ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

У оквиру данашње 60. седнице Општинског већа општине Нови Бечеј, између осталог, усвојене су тачке које су се тицале утврђивања предлога решења о давању сагласности на годишњи извештај о реализацији програма васпитно-образовног рада ПУ „Пава Сударски“ за претходну образовну годину, као и на годишњи план васпитно-образовног рада ове установе за текућу образовну годину.

Шта је то што је обележило рад предшколске установе у прошлој, а шта га карактерише у овој години, објаснио нам је након седнице директор ове установе, Драган Милорадовић.

На 60. седници Општинског већа донета је и одлука о расписивању новог јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације, овог пута за уградњу соларних пенала за производњу електричне енергије у породичним кућама и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте.

 

Read 516 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…