Print this page
Манифестација „Кад Тиса цвета“ од 10. до 12. јуна у Новом Бечеју

Предстојећег викенда на левој обали Тисе окупиће се велики број Новобечејаца, али и заљубљеника у варош како би у оквиру манифестације „Кад Тиса цвета“ присуствовали љубавном плесу Тиског цвета и уз традиционално пуштање свећа низ реку отиснули и своје жеље.

Током петка, суботе и недеље, од поподневних часова до 1 сата иза поноћи, посетиоци ће, као и претходних година, моћи да посете Тиски етно-базар, а поред вожње чамцима и каруцама у периоду од 18 до 21 часа, организатори су припремили и програм за најмлађе. Управо тако настао је и „Цветић – Тиски светић“ где ће васпитачи и аниматори у оквиру креативних радионица спровести низ активности за малишане.

Када је у питању вечерњи програм, у петак, 10. јуна од 21:30 наступиће бенд Wорд уп, наредне вечери, у истом термину, „Рибица кисеоник“ и „Банда дрвена“, док ће се последње вечери за добар провод побринути „ЛаБанда“ од 15 часова до 1 сата иза поноћи.

 

Read 998 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…