Print this page
ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ СТУДЕНАТА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ

У Свечаној сали у згради Општине Нови Бечеј данас су потписани уговори о стипендирању 56 студента са пребивалиштем на територији новобечејске општине, од чега је 5 опредељено за студенте из осетљивих друштвених група:

„Драго ми је што ове године имамо повећање и ово су, како ја волим да кажем, ретки лепи моменти за председника општине, када види ту младост испред себе, али и будућност наше општине, надам се, а не само Републике Србије. И даље стојим иза својих речи, како претходних, тако и ове године, да ће свима који испуњавају услове бити обезбеђене стипендије. Чак смо одлуком Већа и додали једну, пошто смо првобитно прописали 50, а 51 дете је испунило услов и додали смо, наравно, и ту стипендију. Ми ћемо дати све од себе да овде поправимо услове животе и кроз изградњу инфраструктуре, кроз радове на канализацији који су већ почели и друге ствари, да имају квалитетан живот. Потрудићемо се да у свим аспектима побољшамо тај квалитет, па да сем родитеља и локалпатриотизма имају још разлога и перспективу да се врате у Нови Бечеј”, рекао је овом приликом Саша Максимовић, председник општине Нови Бечеј.

Исплата општинских стипендија у износу од 8.000 динара почеће наредне недеље и трајаће током наредних 9 месеци.

 

Read 1252 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…