Print this page
НАЈАВА: НАРЕДНОГ ВИКЕНДА 9. „МАНИЋ – ТИСА 63“

Након године паузе, у организацији Kлуба љубитеља реке Тисе – Тиса 63, а под покровитељством Општине Нови Бечеј, Јавног предузећа „Kомуналац“ и Туристичке организације општине Нови Бечеј, на 63. километру Тисе, одржаће се 9. по реду „Манић – Тиса 63“.

Ова манифестација и ове године окупиће велики број љубитеља зимског риболова, али и гурмана који ће, осим у пецању манића, имати прилику да се такмиче и у прављењу кобасица.

Манифестација ће, за разлику од претходних година, трајати само 1 дан, а одржаће се у суботу, 11. децембра, на обали Тисе где ће, у оквиру кампа, бити проглашени и победници. Kотизација за учешће на такмичењу у пецању манића износи 1500 динара, док је за такмичење у прављењу кобасица 3500 динара.

Пријаве трају до недеље, 5. децембра, а више информација можете добити путем броја телефона Туристичке организације 023/773-522, на фејсбук страници и сајту удружења www.binmarketing.rs где можете извршити и онлајн пријаву, као и путем броја телефона 063/17-97-639.







Read 1069 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…