Print this page
ЈП „KОМУНАЛАЦ“: УЗ НОВО УКРАСНО БИЉЕ ПОСТАВЉЕН И ДОДАТНИ СИСТЕМ ЗА ЗАЛИВАЊЕ

Радници Јавног предузећа „Kомуналац“ и овог лета потрудили су се да Тиски кеј, као заштитни знак Новог Бечеја, задржи своје место међу најлепшима у Србији.

Свакодневни послови планирања и одржавања зелених и цветних површина спадају у најобимније у њиховој делатности, које умногоме олакшава постављање система за заливање „кап по кап“ на већим цветњацима попут оних у улици Жарка Зрењанина који покривају површину већу од 250 квадратних метара.

У претходном периоду уређен је и плато испред Средње школе у улици Маршала Тита, а постављено је и ново украсно дрвеће на Тиском кеју, објашњава пејзажни архитекта, Софија Блажин.

Предстојећи „Великогоспојински дани“ и за раднике јавног предузећа подразумевају појачане активности које се пре свега односе на одржавању чистоће насељеног места, али и посебан режим рада који ће, у складу са прописаним епидемиолошким мерама, ове године бити организовано нешто другачије.

Kако додаје, овога пута неће бити практикован ноћни рад како би се избегла највећа гужва и контакт радника са великим бројем посетилаца и самим смањила шанса за ширење вируса ковид-19.





 

Read 2649 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…