Print this page
ОВОГОДИШЊА „ГОСПОЈИНА“ УЗ ПОТВРДУ О ВАKЦИНАЦИЈИ, ПЦР ИЛИ АНТИГЕНСKИ ТЕСТ

Уз консултације са републичким Kризним штабом, а након радног састанка одржаног са начелницом Средњебанатског Управног округа, Снежаном Вучуревић, организатор манифестације, односно, Општина Нови Бечеј донела је одлуку о одржавању овогодишњих „Великогоспојинских дана“, потврђено је на данашњој конференцији за медије.

Манифестација ће, како је раније најављено, бити одржана од 26. до 29. августа, уз поштовање прописаних епидемиолошких мера које ће у овом случају подразумевати потврду о вакцинацији или ПЦР тест не старији од 48 часова, док ће они који немају ништа од наведеног имати прилику да на лицу места ураде антигенски тест, објаснио је први човек новобечејске општине, Саша Максимовић.

Ово не важи за малолетне посетиоце који ће током Великогоспојинских дана ипак морати да поштују одређене мере, а то је дезинфекција и ношење заштитних маски.

Kада су у питању подманифестације, Етно базар, Пољо-фест, као и такмичење у кувању рибље чорбе биће одржани у смањеном обиму, уз пооштрене мере и изостанак такмичења тамбурашких банди, док је посета Речне флотиле и даље под знаком питања, потврдио је Максимовић.

Детаљан програм овогодишње манифестације „Великогоспојински дани“ можете пронаћи на сајту општине и Туристичке организације општине Нови Бечеј.






 

 

Read 2702 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…