Print this page
ОПШТИНА НОВИ БЕЧЕЈ И ГРАД КИКИНДА ПОТПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ

Председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић и градоначелник Кикинде, Никола Лукач, потписали су данас меморандум о сарадњи ове две локалне самоуправе у циљу међусобног повезивања, размене искустава, сарадње на свим нивоима и заједничког наступа, како у области туризма, тако и разним другим областима, али и у писању и реализацији заједничких пројеката.

Према речима председника општине Нови Бечеј, Саше Максимовића, следећи корак јесте формирање радних група које ће даље приступити изради потребне документације за остваривање конкретне сарадње.

На конференцији за медије која је одржана након потписивања споразума, истакнуто је да ће прва сарадња између општине Нови Бечеј и Града Кикинде бити у области комуналних делатности, односно у сфери зоохигијене.

Такође, председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, осврнуо се овом приликом и на међусобну сарадњу две локалне самоуправе када је комплекс дворца Хертеленди у Бочару у питању, где је предвиђен боравак деце у природи, а чија реконструкација и доградња би требало да буде готова почетком наредне године.

 

Read 991 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…