Print this page
ОПШТИНСКА УПРАВА: ОТПЛАТА ДУГОВА УЗ РЕПОГРАМ И ОТПИС 50% КАМАТЕ

Ових дана појединим грађанима, али и правним лицима у општини стигле су опомене које су тичу дугова из јавних прихода које су имали до 31. децембра прошле године, а које нису измирили до 15. септембра ове године.

Према овлашћењу председника општине било који износ дуга може се отплатити у оквиру репограма на произвољан број рата, чиме се, уколико на време изврше своје обавезе, субјектима врши отпис у износу од 50 посто камате, истиче Зора Станисављев, помоћница начелнице за финансиије у Општинској управи у Новом Бечеју и додаје да се опомене не односе на текуће обавезе из ове године, јер за то нема основа.

Помоћница начелнице за финансије замолила је грађане да буду стрпљиви и да се за сваку недоумицу обрате у Услужном центру, обећавши да ће сваки случај појединачно бити детаљно размотрен. Исто тако, она се осврнула и на поједине наводе да неки грађани нису ни добили решења, за која су им сада стигле опомене.

Такође, она се за нашу телевизију осврнула и на чињеницу да су поједине опомене стизале на имена особа које су умрле, објаснивши зашто се то дешава.

 

Read 1065 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…