Print this page
ОДРЖАНА 1. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА У НОВОМ САЗИВУ

На данашњој седници Општинског већа, 1. по реду сазваној након недавно одржане конститутивне седнице Скупштине општине Нови Бечеј, пред већницима се нашло 10 тачака на дневном реду, од којих је прва била усвајање предлога Извештаја о приходима и расходима буџета Општине за период од 1. јануара до 30. јуна текуће године, потврдила је начелница Општинске управе, Тамара Попов: “Затим, утврђен је и предлог програма издавања државне земље у закуп, као и предлог о одређивању надлежног органа, нови чланови штаба с обзиром на персоналне промене, доношење решења о одређивању уредника Службеног листа општине Нови Бечеј, одређивање накнаде за стрелце за противградну одбрану, што је такође битна ставка за наш крај због временских непогода.

Веће је протекло у најбољем реду, пожелели смо добродошлицу новим члановима са жељом да се оствари добра и квалитетна сарадња од које ће, наравно, ова општина као последицу имати доношење што бољих одлука и што бољи рад свих органа.”

Овом приликом усвојен је и предлог о разрешењу в.д. директора Народне библиотеке због истека мандата, као и предлог Решења о именовању директора поменуте установе на мандатни период од 4 године.

 

Read 1124 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…