Print this page
МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НОВИ БЕЧЕЈ И КУМАНЕ ПОДРЖАЛЕ УЧЕНИКЕ У НОВОЈ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ

Ђаци широм Србије данас су закорачили у нову школску годину. Иако их је 1. септембар затекао у знатно бољој епидемиолошкој ситуацији, неки од њих вратили су се у школске клупе, док ће други наставу похађати онлајн.

Са жељом да ученицима, али и родитељима и запосленима у образовним установама пруже подршку у овим специфичним околностима, Месна заједница Нови Бечеј обезбедила је 1300 заштитних маски за ученике Основних школа „Милоје Чиплић“ и „Јосиф Маринковић“, као и за оне нешто старије који похађају Средњу школу Нови Бечеј.

Миленко Гарчев, председник Савета Месне заједнице Нови Бечеј, искористио је прилику да свим ученицима пожели успешну и здраву школску годину, а како су се у Основној школи „Јосиф Маринковић“ прилагодили новонасталој ситуацији, открила нам је директорица, Маја Видаковић.

Својим најмлађим суграђанима, али и њиховим родитељима који су пред почетак школске године свакако изложени одређеним трошковима, подршку је пружила и Месна заједница Кумане која је за полазнике Основне школе „Станчић Милан Уча“ обезбедила основни школски прибор, док ће у наредном периоду пристићи и заштитне маске за све ученике ове школе.

 

Read 1212 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…