Print this page
У ТОKУ ПОСТАВKА ШТЕДЉИВЕ РАСВЕТЕ У ВРТИЋУ „ЛЕПТИРИЋ“

Захваљујући средствима добијеним на конкурсу Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај у објекту „Лептирић“ ПУ „Пава Сударски“ у Новом Бечеју у току је реализација пројекта замене дотрајале, старе расвете новим, штредљивим осветљењем.

Радови су почели ове, а потрајаће наредне две недеље, каже директор ПУ „Пава Сударски“, Драган Милорадовић и додаје да ће све бити спремно за почетак нове образовне године. Укупна вредност радова износи 3.645.705 динара са ПДВ-ом.

Према Милорадовићевим речима, ПУ „Пава Сударски“ настоји да функционише што нормалније у датим уловима током епидемије вируса ЦОВИД-19, како у смислу наставе са децом, тако и у смислу пројеката и одржавања објеката. Добијена средства овог пута предвиђена су само за објекат „Лептирић“, али је у плану да се у наредном периоду на овај начин „освеже“ и остали објекти ПУ „Пава Сударски“ у свим насељеним местима општине, истиче директор ове образовно-васпитне установе.






Read 879 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…