Print this page
ТО ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ: ЗА САДА НЕМА ОТKАЗАНИХ МАНИФЕСТАЦИЈА

Негативан утицај пандемије коронавируса, према упозорењима Светског савета за путовања и туризам, могао би довести у опасност око 50 милиона радних места у овом сектору широм света.

Према прогнози стручњака, опоравак туристичке индустрије могао би потрајати и до 10 месеци, а каква је тренутна ситуација на том пољу у општини Нови Бечеј и која су евентуална решења која би допринела опоравку локалног туризма, открио је директор Туристичке организације општине Нови Бечеј, Саша Дујин.

Ни једна од планираних манифестација за сада није отказана, потврдио је Дујин, али и додао да се за њихову реализацију чекају детаљна упутства.

За оне који се одлуче да лето проведу унутар граница Србије, општина Нови Бечеј нуди идеалну понуду за активан породични одмор, позвао је Дујин.

За одседање у хотелу „Тиски цвет“ и Пансиону „Азуцки“ могуће је користити и бесплатне ваучере за одмор у Србији, а од ове године у понуди је и 20 смештајних јединица на Бисерном острву, наводи Дујин.

Kвалитету понуде умногоме доприноси и туристички водич са националном лиценцом чиме су, сматра Дујин, створени сви услови да општина Нови Бечеј отворених врата дочека туристе.






Read 1040 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…