Print this page
ЈАВНА ЛИЦИТАЦИЈА ДАВАЊА У ЗАКУП СЕНОКОСА 8. МАЈА

На основу Одлуке Савета МЗ Нови Бечеј 24. априла је расписан оглас за јавну лицитацију давања у закуп сенокоса у државној својини који су дати на коришћење МЗ Нови Бечеј. У питању су сенокоси поред пруге ка Новом Милошеву и на лицитацији ће се наћи укупно 5 јавних надметања.

Рок за подношење потребне документације за пријављивање за лицитацију је до 7. маја до 13 часова, док ће се само јавно надметање за давање у закуп сенокоса одржати 8. маја с почетком у 9 часова у сали МЗ Нови Бечеј, у улици Маршала Тита број 8, у Новом Бечеју.

Право учешћа у јавном надметању имају сва физичка лица која имају пребивалиште на територији насељеног места Нови Бечеј и правна лица која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и имају активан статус и седиште у катастарској општини Нови Бечеј.

Све потребне информације можете пронаћи у самом огласу за јавну лицитацију који се налази на огласној табли МЗ Нови Бечеј.

Read 1069 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…