Print this page
РАД  ИНТЕРРЕСОРНЕ КОМИСИЈЕ ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је препоруку за организовање рада Комисије за процену потреба за пружањем додатне образовне, здравствене или социјалне подршке детету, ученику и одраслом (интерресорна комисија) за време ванредног стања.

С тим у вези, Општинска управа Нови Бечеј је услед немогућности рада са странкама путем непосредног контакта, организовала рад Интерресорне комисије путем онлајн комуникације са подносиоцима захтева.

Захтев Комисији за процену потреба за пружањем додатне образовне, здравствене или социјалне подршке детету, ученику и одраслом за покретање поступка процене може се преузети са званичног сајта општине Нови Бечеј, www.novibecej.rs.

Попуњени захтеви достављају се на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем поште на адресу: Општинска управа Нови Бечеј(Интерресорна комисија), Жарка Зрењанина 8,23272 Нови Бечеј.

Поднети захтеви решаваће се по приоритету.

Комуникацију са подносиоцима захтева обављаће координатор Интерресорне комисије Драгана Милошев.

За све потребне информације странке се могу обратити на број телефона 0638436385, као и путем електронске поште на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 Захтев (пдф)




Read 1287 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…