Print this page
KРОЗ НИС-ОВ ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО“ ОПШТИНИ НОВИ БЕЧЕЈ 4 МИЛИОНА ДИНАРА

У циљу унапређења квалитета живота у градовима и општинама у којим послује, а у духу корпоративне друштвене одговорности, Kомпанија НИС  од 2009. године спороводи програм сарадње са локалним заједницама под називом „Заједници заједно“.

У сарадњи са ресорним министарствима Републике Србије, ова компанија донела је одлуку да у 2020. години средства опредељена за реализацију пројеката у оквиру поменутог програма усмери на једну област: образовање, односно, дигитализација наставног процеса и унапређење безбедносно-информационих система у образовним установама.

У складу са захтевима дигитализације као националним приоритетом и савременим тенденцијама у образовању, међу 12 градова и општина у Србији које су, у оквиру програма „Заједници заједно“ потписале Споразум са овом компанијом, нашла се и Општина Нови Бечеј којој су овим путем опредељена новчана средства у износу од 4 000 000 динара чија ће расподела по пројектима бити дефинисана посебним тројним уговорима који ће бити закључени између Kомпаније, Општине и појединачних носилаца пројеката.






Read 1092 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…