Print this page
УСВОЈЕН БУЏЕТ ОПШТИНЕ ЗА 2020. ГОДИНУ

Последња седница Скупштине општине Нови Бечеј у години, према обичају, у знаку је доношења Одлуке о буџету општине Нови Бечеј за наредну календарску годину.

Управо тако је било и данас, на 35. седници СО Нови Бечеј, на којој су одборници усвојили буџет општине за 2020. годину. Према речима председника општине Нови Бечеј, Саше Максимовића, грађани општине Нови Бечеј у наредном периуоду могу очекивати, пре свега, реализацију свих инвестиција које су започете у 2019. години.

Максимовић је изразио уверење да ће 2020. година бити успешна не по буџет општине и политичке партије, већ за грађане општине. Он је искористио прилику и да грађанима општине Нови Бечеј честита новогодишње празнике.

На 35. седници СО Нови Бечеј поред Одлуке о буџету општине за наредну годину, између осталог, усвојени су и планови рада и финансијски планови органа Општинске управе и јавних установа и предузећа, то јест директних и индиректних корисника буџета општине Нови Бечеј.

 





Read 1190 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…