Print this page
ПРАЗНИЧНА АТМОСФЕРА ПОЧЕЛА И У НОВОМ МИЛОШЕВУ

Испред ОШ „Др Ђорђе Јоановић“ у Новом Милошеву и ове године организована је прослава пред божићне и новогодишње празнике намењена малишанима школе и вртића у овом насељеном месту.

Kићење јелке, посета Деда Мраза и колачи за сву присутну децу још једном су на најлепши начин означили почетак празничне атмосфере. Прославу су и ове године организовали МЗ Ново Милошево и Удружење жена Ново Милошево у сарадњи са школом и вртићима, потрвдио нам је Владимир Голушин, директор школе „Др Ђорђе Јоановић“: „Нема снега, али има колача које су припремиле жене из Удружења жена за нашу децу. МЗ Ново Милошево нам је обезбедила једну лепу јелку коју смо окитили. Поред ових дешавања испред школе на платоу и свако одељење је припремило неку своју малу прославу уз новогодишње реквизите, ту су капе, јелкице, разноразне стварчице, слала су се и писма Деда Мразу преко конкурса Пошта Србије.“

Вредне жене Новог Милошева и ове године су се потрудиле да допринесу онако како само оне знају, прављењем колача.

„Овакве прославе значе много и за децу и за нас, али и за цело село. Деца увек маштају о Деда Мразу и тако треба да остане. А ми старији то треба да подржавамо“, истакла је овом приликом Иванка Станаћев из Удружења жена Ново Милошево.

Уз новогодишње песме, дечју грају, кићење јелке и ручно прављене украсе Новомилошевчани су трећу годину за редом на најлепши могући начин најавили предстојеће празнике.






Read 1101 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…