Print this page
БИБЛИОТЕKА НАГРАДИЛА СВОЈЕ НАЈВРЕДНИЈЕ ЧЛАНОВЕ

Народна библиотека Нови Бечеј синоћ је организовала манифестацију под називом „НАЈчиталац“ у оквиру које је на најлепши начин истакла важност књига и читања, али и наградила своје највредније чланове, оне који су прочитали највише књига на српском и на мађарском језику у 2019. години.

Уз пригодан програм, уручење награда и мали коктел корисници услуга библиотеке свих узраста и запослени у овој установи културе обележили су крај календарске године који се полако ближи.

Међу младима који су се својим читањем истакли у 2019. години награђени су Јован Јосимовић, Јана Видаковић и Анђела Ђајић за књиге на српском језику и Норберт Бакош, Бјанка Суботић и Далма Шимон за књиге на мађарском језику. Прави пример младима пружају старији чланови библиотеке од којих су за књиге на мађарском овом приликом награђени Миклош Хајду, Жаклина Макош и Жужана Kосоруш, док су највреднији одрасли читаоци књига у 2019. години за књиге на српском језику Смиљана Илисин, Kаталин Тарабић и Александар Божић.

Овом приликом награђена је и најстарија читатељика Народне библиотеке Нови Бечеј, Ева Пецарски, која већ деценијама користи услуге библиотеке читајући књиге и на српском и на мађарском језику.






Read 1043 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…