Zašto?  Gde?   Kako?
Zašto? Gde? Kako?
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Naručite potrebna dokumenta
Naručite potrebna dokumenta
Više ...
   

Izdvajamo  


   

Facebook  

   

Foto nedelje  

Sample image
   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   
   

Vremenska prognoza  

   

Kursna lista  

   

IV GOSPOJINSKI POLJOFEST U NOVOM BEČEJU

 

cool ImageIV Gospojinski poljofest održava se u Novom Bečeju od 26. do 28. avgusta na Tiskom keju. Sa namerom da učinimo poljoprivredu primarnom granom razvoja opštine Novi Bečej organizovali smo manifestaciju poljoprivrednog karaktera na kojoj će se predstaviti najrelevantiniji učesnici poljoprivredne scene Srbije.

IV Gospojinski poljofest okuplja najveće kompanije u Srbiji koje se bave proizvodnjom i prodajom iz svih oblasti poljoprivrede, a pogotovo mehanizacije. Pored izložene mehanizacije učestvuju izlagači semenske robe, sredstava za zaštitu bilja, prizvođači stočne hrane, rezervnih delova za poljoprivredne mašine, uslužna preduzeća. Gospojinski poljofest nastao je 2013. godine kao podmanifestacija Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju, kako bi obogatio program ove manifestacije koja je poznata kao jedna od najvećih u regionu. Akcenat je stavljen na poljoprivredu i od prve godine Poljofest privukao je pažnju mnogih posetilaca, kako poljoprivrednih proizvođača, tako i svih onih koji su želeli da vide nešto novo. Poljofest je poslužio i kao mesto za razmenu iskustava i znanja. Najpre su na Poljofestu organizovani tzv. spitovi, gde su posetioci na licu mesta mogli da vide rad mašina i mehanizacije, a uvedene je i praksa održavanja stručnih panela, u okviru kojih su predstavnici državnih i pokrajinskih institucija, instituta i kompanija razgovarali sa poljoprivrednim proizvođačima i na taj način se povezivali i razmenjivali mišljenja. Ove godine akcenat je stavljen na stočarstvo te se po prvi put ogranizuje izložba stoke “ Dan stočara- Fruškogorska mlekara”.

Svakom proizvođaču i Srbiji ponaosob nudimo mogućnost prezentacije proizvoda na prostoru Poljofesta, reklama i banera na glavnoj bini Poljofesta i reklame na glavnoj bini Gospojine koju prenose sve vodeće tv kuće u Srbiji. Оvim putem pozivamo Vas da učestvujete u IV Gospojinskom poljofestu a u uslovima učešća pogledate naš odeljak “Sponzorski paketi.

Na sledećem linku nalazi se najava za 4. Gospojinski poljofest https://www.youtube.com/watch?v=9rZjUBaN0vY&feature=sharecool Image

Stručni tim prateće manifestacije IV Gospojinski poljofest
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.