23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Poljo-fest 2018

Detalji

POLJO-FEST 2018

 
 
U okviru jedne od najvećih turističkih manifestacija u zemlji, Gospojine, od 24-26. avgusta biće održan 6.Gospojinski poljofest u Novom Bečeju.

Opština Novi Bečej je u cilju razvoja i popularizacije poljoprivredne proizvodnje, pogotovu mlađim poljoprivrednim proizvođačima koji bi na taj način ostali na selu, odlučila da uđe u organizaciju ove poljoprivredne manifestacije. To je, međutim, bio i predlog anketiranih posetilaca Gospojine, koji su tokom proteklih godina na pitanje koji bi dodatni sadržaj voleli da posete na Gospojini u većini odgovorili da je to oblast poljoprivrednog sajma.  


Interesovanje je veliko i zbog profila manifestacije Gospojina, koja najvećim delom okuplja ciljnu grupu izlagača, a to su poljoprivrednici iz cele Vojvodine i šireg regiona.

PROGRAM POLJOFESTA
 

PETAK, 24.08.2018. 

 • 15:00h - Svečano otvaranje
 • 16:00h - Panel diskusija- "Mladi poljoprivrednici - najveća šansa Srpskog agrara" (predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo)
 • 17:00 - 20:00h - Takmičenje u veštini upravljanja traktorom (kvalifikacija)
 • 18:00 - 20:00h - Prezentacija poljoprivredne mehanizacije u radu

 

SUBOTA, 25.08.2018. - "DAN STOČARA" 

 • 10:00h - Otvaranje poljofest-a
 • 10:00 - 14:00h - Izložba krupne, sitne stoke i sitnih životinja
 • 11:00 - 12:00h - Stručno predavanje PSS "Zrenjanin"
 • 17:00 - 20:00h - Takmičenje u veštini upravljanja traktorom (kvalifikacija)
 • 18:00 - 20:00h - Prezentacija poljoprivredne mehanizacije u radu

 

NEDELJA, 26.08.2018. 

 • 10:00h - Otvaranje poljofest-a
 • 17:00h - FINALE takmičenja u veštini upravljanja traktorom
 • 18:00 - 19:00h - Prezentacija poljoprivredne mehanizacije u radu
 • 19:00 - Izvlačenje dobitnika robne nagrade igre 6.POLJOFESTA (tiketi se kupuju na Info pultu u okviru Poljofest-a)

 

TOKOM SVAKOG DANA OČEKUJU VAS ZABAVNE I REKREATIVNO-EDUKATIVNE AKTIVNOSTI:

 • Rekreativno jahanje konjičkog kluba "Vranjevo"
 • "AGROTECH" takmičenje u jahanju mehaničkog bika (vredne nagrade u muškoj i ženskoj konkurenciji - sponzor "Agrotech" - Agrosrb:Vogel & Noot)

- I nagrada u muškoj konkurenciji je dvobrazni plug

- I nagrada u ženskoj konkurenciji je smart telefon marke "Samsung"

 • Navlačenje kanapa

 


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Etnobazar 2018

Detalji

ETNOBAZAR


Etnobazar je izložbeno- prodajna manifestacija unikatnih proizvoda i rukotvorina. Etnobazar traje od 24.-26. avgusta. Tokom trajanja Etno bazara uspeli smo da okupimo izlagače iz svih krajeva Srbije i regiona. Na više od 150 jednoobraznih tezgi, oni posetiocima nude raznolikost kulture, običaja, rukotvorina i starih zanata koji su se kroz istoriju negovali na ovim prostorima.

Pozivamo Vas da se priključite ekipi Etno bazara i na vreme rezervišete svoj prostor za predstavljanje i prodaju. 

Za više informacija kontaktirajte Turističku organizaciju opštine Novi Bečej na 023/773-522, adresa Tiski kej bb, Novi Bečej.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Javni poziv "VELIKOGOSPOJINSKI DANI - GOSPOJINA 2017" za distribuciju pića

Detalji

JAVNI POZIV ZA SPONZORSTVO "VELIKOGOSPOJINSKI DANI - GOSPOJINA 2017“ - ZA DISTRIBUCIJU PIĆA


Javni poziv za sponzorstvo "Velikogospojinski dani - Gospojina 2017“ zakup prostora za postavljanje štandova za prodaju pića i hrane (.pdf)

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Gospojina2018

Detalji

'Velikogospojinski dani - Gospojina 2018'
Velikogospojinski dani – Gospojina 2018“ održaće se od 23. do 27. avgusta u Novom Bečeju, a domaćini kao i svih prethodnih godina spremaju bogat sadržaj koji će tokom tri dana manifestacije upotpuniti zagarantovano dobar provod na najlepšem keju na Tisi, u varoši koja zna da dočeka i dobro ugosti.

Gospojina poslednjih godina nosi epitet porodične manifestacije, svakako ne bez razloga. Kao jedna od najvećih manifestacija u regionu, koja u Novi Bečej privuče više od 200.000 posetilaca svake godine, tradicionalno pruža bogat program za sve generacije: od pripreme kulinarskih specijaliteta i čuvenog takmičenja u spremanju najbolje riblje čorbe, začinjenog prepoznatljivim zvukom vojvođanske tambure i izbora za najbolju tamburašku bandu, daleko poznate Revije paradnih zaprega, od koje su Velikogospojinski dani i počeli i izrasli u manifestaciju kakva je danas Gospojina, prelepo ukrašenih tezgi prepunih najrazličitijih rukotvorina i štrudli u okviru uvek posećenog Etnobazara, popularne Avlije zabavlije koja svake godine ugosti i usreći mnogobrojne mališane svojim raznovrsnim i originalnim programom, do svakako najatraktivnije podmanifestacije Gospojine – Poljofesta, koji će i ove godine po 5. put okupiti poljoprivrednike iz regiona i svojim programom dokazati zašto se za samo nekoliko godina pozicionirao odmah posle Novosadskog sajma, uz naravno uvek atraktivan muzički program i koncerte u večernjim časovima na kojima godinama u nazad nastupaju najveće zvezde našeg regiona.

Pored šetnje prepoznatljivim i uvek cvetnim Tiskim kejom, blizina reke Tise koja protiče kroz sam centar Novog Bečeja pruža pravo osveženje u letnjim danima, bilo da se posetioci odluče za kupanje, vožnju čamcima i brodićima ili se prepuste gastronomskim užicima na nekoj od čardi uz ovu pitomu vojvođansku reku.

Zavičajni muzej „Glavaševa kuća“, Muzej traktora „Žeravica“ i „Kotarka“ u Novom Miloševu, blizina benediktanskog manastira Arača iz 13. veka, „Sokolca“ nekadašnjeg dvorca porodice Dunđerski, Specijalnog rezervata prirode „Slano Kopovo“, tu su da upotpune sliku o načinu života, običajima i prirodnim bogatstvima Novog Bečeja i ostalih naseljenih mesta opštine.

Geografski položaj Novog Bečeja koji ga smešta u samo srce Vojvodine, čini vrlo pristupačnim ovaj gradić na Tisi posetiocima iz Novog Sada, Kikinde, Beograda, Subotice, ali i šireg regiona, iz Mađarske, Hrvatske, Slovenije i Rumunije. Udaljenost Novog Bečeja je samo malo više od 100 km, odnosno manje od 2 sata vožnje od Temišvara.

Kombinacija raznovrsnog dnevnog i noćnog programa i gostoprimstvo Novobečejaca pokazali su se kao prava mera i recept koji čine da Gospojina iz godine u godinu bude sve uspešnija, što potvrđuju i prošlogodišnje nagrade: „Brand Leader Award“, Zlatna medalja za Gospojinu, Zlatna medalja za negovanje manifestacionog turizma i Zlatna medalja Novosadskog sajma za kvalitet, a svako ko se odluči da 23-27. avgusta poseti Gospojinu i Novi Bečej, kažu domaćini, vratiće se sledeće godine sigurno opet.Program Gospojine 2018 možete videti OVDE.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Drugi javni poziv - "Gospojina 2017" zakup prostora za postavljanje štandova za prodaju pića i hrane

Detalji

DRUGI JAVNI POZIV - „GOSPOJINA 2017“ - ZAKUP PROSTORA ZA POSTAVLJANJE ŠTANDOVA ZA PRODAJU PIĆA I HRANE


Drugi javni poziv – „Gospojina 2017“ zakup prostora za postavljanje štandova za prodaju pića i hrane (.pdf)

Pravila o postupku izdavanja u zakup površine javne namene za postavljanje pokretnih, montažnih objekata u vreme manifestacije "Velikogospojinski dani- Gospojina 2017" u Novom Bečeju (.pdf)

Izgled uplatnice za uplaćivanje depozita (.pdf)

Ugovor o zakupu površine javne namene u vreme trajanja manifestacije (.pdf)

Menična izjava (.pdf)


Lokacije za privremeno korišćenje površina javne namene u toku trajanja manifestacije "Velikogospojinski dani - Gospojina 2017" u Novom Bečeju

Lokacija 1 (.pdf)

Lokacija 2 (.pdf)

Lokacija 3 (.pdf)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Potkategorije

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.