22.-27.avgust 2019.
22.-27.avgust 2019.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Odluke Skupštine opštine Novi Bečej za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019.godinu

 1. ODLUKA O VISINI STOPE POREZA NA IMOVINU U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
 2. ODLUKA O UTVRĐIVANJU PROSEČNIH CENA KVADRATNOG METRA NEPOKRETNOSTI ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA 2019. GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 3. ODLUKA O ODREĐIVANJU ZONA I NAJOPREMLJENIJE ZONE ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 4. ODLUKA O IZMENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O LOKALNIM KOMUNALNIM TAKSAMA (pdf)
 5. ODLUKA O LOKALNIM KOMUNALNIM TAKSAMA (pdf)
 6. ODLUKA O USKLAĐIVANJU STOPE POREZA (pdf)
 7. ODLUKA O IZMENI ODLUKE O UTVRĐIVANJU PROSEČNIH CENA KVADRATNOG METRA NEPOKRETNOSTI ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA 2019. GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (jpg)

Odluke Skupštine opštine Novi Bečej za utvrđivanje poreza na imovinu za 2018.godinu

 1. ODLUKA O UTVRĐIVANJU CENE KVADRATNOG METRA NEPOKRETNOSTI ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 2. ODLUKA O ODREĐIVANjU ZONA ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)

Odluke Skupštine opštine Novi Bečej za utvrđivanje poreza na imovinu za 2017.godinu

 1. ODLUKA O VISINI STOPE POREZA NA IMOVINU U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
  - ODLUKA IZMENA I DOPUNA ODLUKE O VISINI STOPE NA IMOVINU U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
 2. ODLUKA O ODREĐIVANjU ZONA I NAJOPREMLJENIJE ZONE ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 3. ODLUKA O UTVRĐIVANJU PROSEČNE CENE KVADRATNOG METRA ODGOVARAJUĆIH NEPOKRETNOSTI NA OSNOVU KOJIH JE ZA 2016. GODINU UTVRĐENA OSNOVICA POREZA NA IMOVINU ZA NEPOKRETNOSTI OBVEZNIKA KOJI NE VODI POSLOVNE KNJIGE, KOJE SE NALAZE U NAJOPREMLJENIJOJ ZONI (pdf)
 4. ODLUKA O PROSEČNIM CENAMA METRA KVADRATNOG ODGOVARAJUĆIH NEPOKRETNOSTI PO ZONAMA I KLASAMA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U PERIODU JANUAR-SEPTEMBAR 2016. GODINE (pdf)
 5. ODLUKA O KOEFICIJENTIMA ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA NEPOKRETNOSTI OBVEZNIKA KOJI VODE POSLOVNE KNJIGE U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
 6. ODLUKA O STOPI AMORTIZACIJE U OPŠTINI NOVI BEČEJ, ZA KOJU SE UMANJUJE VREDNOST NEPOKRETNOSTI, OSIM ZEMLJIŠTA, KOJA ČINI OSNOVICU POREZA NA IMOVINU OBVEZNIKA KOJI NE VODI POSLOVNE KNJIGE (pdf)

Odluke Skupštine opštine Novi Bečej za utvrđivanje poreza na imovinu za 2016.godinu objavljeno 19.11.2015. godine

 1. ODLUKA O IZMENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O ODREĐIVANjU ZONA I NAJOPREMLJENIJE ZONE ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 2. ODLUKA O UTVRĐIVANJU PROSEČNIH CENA KVADRATNOG METRA NEPOKRETNOSTI ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA 2016. GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)

Odluke Skupštine opštine Novi Bečej za utvrđivanje poreza na imovinu za 2015.godinu objavljeno 28.11.2014. godine

 1. ODLUKA O VISINI STOPE POREZA NA IMOVINU U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
  ODLUKA IZMENA I DOPUNA ODLUKE O VISINI STOPE NA IMOVINU U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
 2. ODLUKA O UTVRĐIVANJU PROSEČNIH CENA KVADRATNOG METRA NEPOKRETNOSTI ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA 2015.GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 3. ODLUKA O ODREĐIVANJU ZONA I NAJOPREMLJENIJE ZONE ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJU OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
  ODLUKA O IZMENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O UTVRĐIVANJU ZONA I NAJOPREMLJENIJE ZONE ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 4. ODLUKA O KOEFICIJENTIMA ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA NEPOKRETNOSTIOBVEZNIKA KOJI VODE POSLOVNE KNJIGE U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
 5. ODLUKA O STOPI AMORTIZACIJE U OPŠTINI NOVI BEČEJ, ZA KOJU SE UMANJUJE VREDNOST NEPOKRETNOSTI, OSIM ZEMLJIŠTA, KOJA ČINI OSNOVICU POREZA NA IMOVINU OBVEZNIKA KOJI NE VODI POSLOVNE KNJIGE (pdf)

MAPA zona za utvrđivanje poreza na imovinu


Odluke Skupštine opštine Novi Bečej za utvrđivanje poreza na imovinu za 2014.godinu objavljeno 29.11.2013. godine

 1. ODLUKA O VISINI STOPE POREZA NA IMOVINU U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
 2. ODLUKA O UTVRĐIVANJU PROSEČNIH CENA KVADRATNOG METRA NEPOKRETNOSTI ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA 2014. GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 3. ODLUKA O IZMENAMA I DOPUNAMA ODLUKE UTVRĐIVANjU PROSEČNIH CENA KVADRATNOG METRA NEPOKRETNOSTI ZA UTVRĐIVANjE POREZA NA IMOVINU ZA 2014. GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 4. ODLUKA O ODREĐIVANJU ZONA I NAJOPREMLJENIJE ZONE ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU NA TERITORIJU OPŠTINE NOVI BEČEJ (pdf)
 5. ODLUKA O KOEFICIJENTIMA ZA UTVRĐIVANJE POREZA NA IMOVINU ZA NEPOKRETNOSTIOBVEZNIKA KOJI VODE POSLOVNE KNJIGE U OPŠTINI NOVI BEČEJ (pdf)
 6. ODLUKA O STOPI AMORTIZACIJE U OPŠTINI NOVI BEČEJ, ZA KOJU SE UMANJUJE VREDNOST NEPOKRETNOSTI, OSIM ZEMLJIŠTA, KOJA ČINI OSNOVICU POREZA NA IMOVINU OBVEZNIKA KOJI NE VODI POSLOVNE KNJIGE (pdf)Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.