У ТОKУ РЕГИСТРАЦИЈА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОЂАЧА НА ПЛАТФОРМУ Е-АГРАР

На пролеће 2023. године, са циљем модернизације и убрзања процеса уписа података, промене података у Регистру пољопривредних газдинстава, као и одобравања и исплате подстицаја у пољопривреди, са радом почиње нови информациони систем е-Аграр.

Први корак за приступ поменутој платформи јесте преузимање параметара за еИД, односно, идентификациони лични број и тренутно је у току пријава пољопривредних произвођача на нивоу целе државе.

Регистрација корисника може се извршити на два начина, путем такозваних паметних телефона или путем личне карте са чипом која омогућава издавање квалификованог електронског сертификата који у електронској размени података замењује потпис неке особе.

Платформа е-Аграр ће омогућити и уштеду времена при подношењу различитих захтева, смањити могућност грешке при њиховој обради, укинути потребу за штампањем и архивирањем папирне документације, уз праћење статистике подстицаја и већи степен контроле.






Read 999 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…