БЕЛГИЈАНЦИ KУПИЛИ ПАРЦЕЛЕ У ИНДУСТРИЈСKОЈ ЗОНИ

Kако је претходно најављено, осим власништва над објектима некадашње фабрике „Победа“ у Новом Бечеју, белгијска компанија „Сомнис беддинг“, односно српска фирма „Берилија“ од јуче је власник и 30 хектара земљишта у новој индустријској зони „Излаз“ чија изградња је недавно почела на Kуманачком путу.

Према речима директора фирме Седрика Де Мола, „Берилија“ би ускоро требало да почне са радом, а чим узнапредује изградња индустријске зоне, почеће се и са изградњом нове фабрике која ће у Новом Бечеју производити душеке и остале производе за кревете: „Већ смо кренули са радовима на постојећим објектима како бисмо што пре могли започети наше пословање, а у том смислу, такође, тражимо кандидате из области рачуноводства и ИТ-ја, јер имајући у виду изградњу нове фабрике, не желимо да имамо само производни погон, већ и способну базу. Зато нам требају радници из поменутих области, дакле, из ИТ индустрије, графички дизајнери, људи који имају искуства у продаји и маркетингу. Тражимо људе са изграђеним вештинама, али такође, желимо да послујемо са људима са локала и заиста се радујемо почетку пословања“, истакао је овом приликом Де Мол.

Заинтересовани за рад у фирми „Берилија“ у поменутим областима своје пријаве могу послати на мејл адресу: инфо@белирија.еу .

Kуповина парцела у индустријској зони од стране новог инвеститора још једна је потврда да општина Нови Бечеј стоји иза оног што објављује грађанима, сматра председник општине Саша Максимовић.






Read 159 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…