РАДОВИ НА СТАДИОНУ У ПУНОМ ЈЕКУ

Председник општине Нови Бечеј Саша Максимовић обишао је радове на изградњи нових свлачионица и на реконструкцији дела стадиона ФK „Војводина“ у Новом Милошеву.

Радови су почели децембра 2023. године, а њихов завршетак очекује се и пре уговореног рока од 190 дана, оценио је Максимовић: До крова смо стигли, а оно што је сада план, како сам информисан од стране извођача, јесте да се унутра спроведу струја и вода. Уговором је предвиђен рок од 190 дана, моја је жеља била да буде за 90 што вероватно није могуће, али верујем да ћемо га за неких стотинак дана привести намени и препустити фудбалском клубу. Дакле, имамо један одличан објекат, за разлику од онога какав је био у претходном периоду, стар и напукао који је претио да падне и повреди неког од ограча или деце којиа овде тренирају и мислим да ће нови објекат бити Милошевчанима на понос.

Укупна вредност радова износи 47 милиона динара, од чега је 37 милиона издвојено из буџета општине Нови Бечеј, док је преосталих 10 обезбеђено од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.






Read 122 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…