Print this page
ЈУБИЛЕЈ ПРОГРАМА „ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО” КОМПАНИЈЕ „НИС”

Компанија НИС обележила је у присуству пријатеља и партнера, 15 година од оснивања програма друштвене одговорности „Заједници заједно“ чији је основни циљ да допринесе развоју локалних заједница широм Србије.

На свечаности у Палати Србија представљени су резултати 1.136 пројеката који су реализовани у 13 градова и општина наше земље, у којима компанија послује. У ове пројекте компанија НИС је укупно уложила више од 1,7 милијарди динара.

„Заједници заједно“ је један од најзначајнијих друштвено одговорних програма у Републици Србији. Путем овог програма компанија активно доприноси развоју локалних заједница у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Кикинди, Панчеву, Зрењанину, Пожаревцу, Кањижи, Србобрану, Новом Бечеју, Житишту и Великом Градишту.

Свечаном догађају присуствовали су Дубравка Ђедовић Хандановић, министарка рударства и енергетике у Влади Републике Србије, Кирил Тјурдењев, генерални директор компаније НИС, Милан Ђурић, градоначелник Новог Сада, Симо Салапура, градоначелник Зрењанина, министри у Влади Републике Србије, представници партнерских локалних самоуправа, као и многобројни гости и носиоци пројеката који су реализовани у оквиру програма „Заједници заједно“.

 

Read 254 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…