ЈУБИЛЕЈ ПРОГРАМА „ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО” КОМПАНИЈЕ „НИС”

Компанија НИС обележила је у присуству пријатеља и партнера, 15 година од оснивања програма друштвене одговорности „Заједници заједно“ чији је основни циљ да допринесе развоју локалних заједница широм Србије.

На свечаности у Палати Србија представљени су резултати 1.136 пројеката који су реализовани у 13 градова и општина наше земље, у којима компанија послује. У ове пројекте компанија НИС је укупно уложила више од 1,7 милијарди динара.

„Заједници заједно“ је један од најзначајнијих друштвено одговорних програма у Републици Србији. Путем овог програма компанија активно доприноси развоју локалних заједница у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Кикинди, Панчеву, Зрењанину, Пожаревцу, Кањижи, Србобрану, Новом Бечеју, Житишту и Великом Градишту.

Свечаном догађају присуствовали су Дубравка Ђедовић Хандановић, министарка рударства и енергетике у Влади Републике Србије, Кирил Тјурдењев, генерални директор компаније НИС, Милан Ђурић, градоначелник Новог Сада, Симо Салапура, градоначелник Зрењанина, министри у Влади Републике Србије, представници партнерских локалних самоуправа, као и многобројни гости и носиоци пројеката који су реализовани у оквиру програма „Заједници заједно“.

 

Read 239 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…