Print this page
ФЕСТИВАЛОМ KУЛТУРА ОБЕЛЕЖЕН ДАН СОЛИДАРНОСТИ

Поводом данашњег Међународног дана солидарности, ученици и наставници ОШ „Милоје Чиплић“ у спортској хали у Новом Бечеју организовали су Фестивал култура у оквиру ког су на занимљив и интересантан начин, на посебним штандовима приказане културе дванаест држава.

Наиме, поред српске, мађарске и ромске културе које су примарно присутне у локалној средини, овом приликом приказане су руска, кинеска и турска култура, али и културе партнерских држава које је школа „Милоје Чиплић“ стекла у периоду спровођења досадашњих пројеката у оквиру Еразмус плус програма Европске уније. Лепота различитости култура је нешто се учи од малена, сматра наставница енглеског језика и координаторка више међународних пројеката, Ема Ленкеш.

За малишане је сваки вид кретивног учења пун погодак, па је то случај и са одржаним фестивалом култура који је био веома забаван и за учеснике и за посетиоце.






Read 297 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…