ФЕСТИВАЛОМ KУЛТУРА ОБЕЛЕЖЕН ДАН СОЛИДАРНОСТИ

Поводом данашњег Међународног дана солидарности, ученици и наставници ОШ „Милоје Чиплић“ у спортској хали у Новом Бечеју организовали су Фестивал култура у оквиру ког су на занимљив и интересантан начин, на посебним штандовима приказане културе дванаест држава.

Наиме, поред српске, мађарске и ромске културе које су примарно присутне у локалној средини, овом приликом приказане су руска, кинеска и турска култура, али и културе партнерских држава које је школа „Милоје Чиплић“ стекла у периоду спровођења досадашњих пројеката у оквиру Еразмус плус програма Европске уније. Лепота различитости култура је нешто се учи од малена, сматра наставница енглеског језика и координаторка више међународних пројеката, Ема Ленкеш.

За малишане је сваки вид кретивног учења пун погодак, па је то случај и са одржаним фестивалом култура који је био веома забаван и за учеснике и за посетиоце.






Read 275 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…