Print this page
ДОДЕЛА БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА РАЗВОЈ ЖЕНСKОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Министарство привреде Републике Србије Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за женско предузетништво у 2023. години.

Право да се пријаве на Јавни позив за доделу бесповратних средстава и право да поднесу захтев за кредит код Фонда, имају предузетнице, микро и мала привредна друштва који су регистровани у Агенцији за привредне регистре (у даљем тексту: АПР), чији је оснивач и законски заступник жена. У привредном друштву које има више оснивача, минимални удео који мора бити у власништву једне или више жена је 50% и један од законских заступника мора бити жена.

Јавни позив је отворен док износ тражених бесповратних средстава не премаши износ расположивих средстава за спровођење Програма за 35%, колико је просечан проценат одбијених, као и одусталих захтева пре решавања у претходним годинама.

Kонкурсна документација и комплетна информација о свим битним елементима и правилима за учешће у овом јавном позиву могу се преузети са интернет стране Министарства: www.привреда.гов.рс и Фонда: www.фондзаразвој.гов.рс, као и са портала предузетништва (www.preduzetnistvo.gov.rs).   




Read 431 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…