23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

13.11.2018.

SPORTSKA OPREMA JUNIORSKIM EKIPAMA POSEBNIM PROGRAMOM

cool Image

Ranije tokom godine opština Novi Bečej je odlukom o dodeli sredstava sportskim organizacijama sa teritorije opštine podelila ukupno 8,5 miliona dinara, da bi posebnim programom sportskim klubovima sada dodelila i iznos od 500 hiljada dinara namenjen kolektivnim sportovima za nabavku sportske opreme. Lokalna samouprava se opredelila za raspisivanje posebnog programa s obzirom na to da je budžet opštine trenutno stabilan, kaže zamenik predsednika opštine Novi Bečej, Branko Svilengaćin.

Predaja sportske opreme upriličena je u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju.

„Danas smo zajedno sa sportskim klubovima sa teritorije opštine Novi Bečej koji se bave kolektivnim sportovima delili prema posebnom programu sredstva, odnosno sportsku opremu namenjenu mlađim kategorijama. Klubovi su se sami odlučili u okvisru svog posebnog programa šta je to što im treba. Dobar deo njih se odlučio za rančeve, tako da ćemo imati brendirane novobečejske omladinske, odnosno juniorske selekcije i svima nam je izuzetno drago zbog toga. Pojedini klubovi su se odlučili za neke druge sportske rekvizite za mlađe kategorije koji im trebaju. To su, pre svega, fudbalski klubovi iz Novog Miloševa i Novog Bečeja. Ja im svim čestitam. Mlađe kategorije su one za koje su svi posebno zainteresovani. To je nešto što bi trebalo da bude budućnost našeg rada, zato je tako i bio koncipiran poseban program. Još jednom im čestitam i želim puno sportske sreće u budućnosti“, rekao je Svilengaćin.

Sportovi koji ovog puta nisu obuhvaćeni posebnim programom, što se najpre odnosi na pojedinačne sportove, biće obuhvaćeni naredne godine ili nekim drugim programima, obećao je Svilengaćin.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.