23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

31.01.2018.

NOVI BEČEJ DOBIJA FABRIKU VODE

cool ImageOpštini Novi Bečej 115.000.000,00 od strane Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine za izgradnju postrojenja za pripremu vode za piće u Novom Bečeju.U sredu, 31.januara 2018.godine svečano je potpisan Ugovor o dodeli sredstava putem javnog konkursa u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda od strane Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine i Opštine Novi Bečej. Opštini Novi Bečej su odobrena sredstva u visini od 115.000.000,00 za prvu fazu izgradnje postrojenja za pripremu vode za piće u Novom Bečeju.

Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodineovom prilikom podržala je više od 200 projekata lokalnih samouprava u Vojvodini sa ukupnim iznosom od 2 milijarde i 300 miliona dinara.Realizacija projekta izgradnje postrojenja za pripremu vode za piće u Novom Bečeju je kapitalna za opštinu Novi Bečej i obezbediće odgovarajući zahtevani kvalitetvode za piće u naselju Novi Bečej. Ukupna vrednost prve faze projekta je146.901.169,56 dinara.

Projekat ima 3 faze:

I faza obuhvata izgradnju filter stanice sa opremom za oksidaciju i filtraciju
II faza predstavlja izgradnju rezervoara čiste vode, pumpne stanice za potiskivanje vode u naselje i prateće infrastrukture (interna kanalizacija, saobraćajnice, rasveta…)
III faza predstavlja izgradnju objekta sa opremom za tretman vode od pranja filtera.

Cilj realizacije kapitalnog projekta je obezbeđivanje visokokvalitetne vode za piće kako za stanovništvo tako i za potrebe privrede u narednom periodu na području naselja Novi Bečej.

što će imati pozitivan uticaj na zdravlje ljudi i na infrastrukturnu opremljenost naselja Novi Bečej.

Fabrika vode će dugoročno rešiti problem snabdevanja vodom za piće sa zahtevanim kvalitetom na području naselja Novi Bečej.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.