23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

Detalji

OBAVEŠTENJE O PODNETOM ZAHTEVU ZA IZDAVANJE DOZVOLE

Obaveštenje o podnetom zahtevu za izdavanje dozvole za skladištenjem i tretman neopasnog otpada na teritoriji opštine Novi Bečej.Obaveštava se javnost da je Dora Siveli Tot preduzetnik, Radnja za reciklažu „Metaloobrada“ Bečej, Partizanska 86 podnela Zahtev za izdavanje dozvole za skladištenje i tretman otpada na lokaciji Medenjača 55 Novi Bečej na katastarskoj parceli br. 19393,19394/1, 19395/1, 19396/1, 19397 i 19398 k.o. Novi Bečej na teritoriji opštine Novi Bečej.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta, može se izvršiti u prostorijama Opštine Novi Bečej, Odseka za urbanizam, stambeno - komunalne poslove, građevinarstvo i zaštitu životne sredine, kancelarija br 15, od 10.00 do 14.00 časova, u roku od deset dana od dana objavljivanja oglasa.

U roku od 15 dana od dana prijema ovog obaveštenja, možete dostaviti mišljenje ovom organu o Zahtevu za izdavanje dozvole za skladištenje neopasnog otpada, sekundarnih sirovina, skupljenog na teritoriji opštine Novi Bečej.

Ovaj organ će u roku od 15 dana od dana isteka roka iz stava 3. ovog obaveštenja izdaje dozvolu podnosiocu zahteva ili donosi rešenje kojim odbija zahtev, uz obrazloženje o razlozima odbijanja.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.